Waarom ik geen PayPal accepteer als betaal-mogelijkheid??

Op o.a. Marktplaats zijn nu veel personen bezig om artikelen te kopen en ze willen alleen via PayPal betalen, vooral niet op ingaan, en vooral niet doorgeven dat u PayPal heeft!!!!

Hoe werkt PAYPAL fraude in de hand? 

Frauderen met PAYPAL blijkt kinderlijk eenvoudig en eigenlijk is het de verkopende partij welke steeds maar weer aan het kortste eind trekt.

Hoe wordt er gefraudeerd? 

Het werkt als volgt: 
- Er komen bestellingen binnen via Markplaats.nl / webshops etc.,etc. 
- Al deze bestellingen worden vrijwel direct afgerekend met PayPal. Het geld verschijnt dan bijna direct op je rekening.
- Als je vervolgens (als verkoper zijnde) je spullen verstuurd, dan blijkt na een dag of 10 dat de paypal-account met een gestolen creditkaart aangemaakt is. 
De transactie wordt dan ook als frauduleus aangemerkt door PayPal en na een aantal dagen verdwijnt het geld van je verkopers-rekening. 

Hier is dan niks tegenin te brengen. Zelfs als er afleverbewijzen worden overlegd, je trekt als verkoper gewoon aan het korste eind en er valt, volgens PayPal, niks aan te doen.

PayPal blijft volhouden dat de betalingen legitiem zijn.

Als verkoper kan je nergens aankloppen en ben je gewoon al je geld kwijt!!

Het PayPal systeem deugt gewoonweg niet... er is geen bescherming en fraude met dit systeem kan zeer eenvoudig worden gepleegd....

Als privé persoon kan ik dit wel verder uitleggen:

Voorbeeld hoe men te werk gaat(vooral niet zelf doen):
--------------------------------------

Verwijderd!!!
Lijkt mij toch beter om niet de details te vertellen, bent u geïnteresseerd, mail dan even, stuur ik het hele verhaal even op.De vérkopende partij is echter te allen tijde de klos. Zij zijn de spullen kwijt en zien de PayPal-betaling als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Mooie manier van FRAUDE nietwaar? 
En PAYPAL DOET ER NIKS AAN !!! 
Sterker nog, PayPal stelt dat de verkopende partij de spullen binnen 7 dagen moet leveren anders kan deze in gebreke worden gesteld.

Iedereen die spullen wilt verkopen en betalingen via PAYPAL accepteert kan worden opgelicht!! Op een zeer eenvoudige manier zoals hier te lezen is