Model: Sunroof de luxe
Beschikbaarheid: Levertijd ca 3-4 dagen
€1.089,00
Excl. BTW: €900,00

Goed of slecht weer, the show must go on! Met de sunroof deluxe beschermt u de DJ-set en bekabeling tegen regeninslag. Maar de sunroof zorgt voornamelijk voor vrij zicht op de schermpjes van de DJ apparatuur. Een Zonnekap voor de DJ set, maar dan in een chique jasje. Niets is zo vervelend als de zon die op de schermpjes staat en de dj niets meer kan zien.

 

De basic set bestaat uit een linker en rechter deel. Hier passen met gemak 2X CDJ-2000 nexus en een DJM-900 Nexus op.

Met de Sunroof deluxe maakt u de DJ booth in één keer netjes en is ook nog eens een zonnekap voor de DJ set. Alle kabels en apparatuur zijn uit het zicht en beschermt tegen zon en regeninslag van voren. De sunroof bestaat uit een RVS basis met customizable naamplaatje. Het scherm is gemaakt uit een matte zwarte kunststof wat vrij krasbestendig is. Achter het naamplaatje kan een led strip worden geplaatst tegen meerprijs. Het stukje bij het naamplaatje is namelijk een semi transparant deel. Zo springt uw logo er nog meer uit!

 

 

De Zonnekap voor de DJ set is verstelbaar door simpelweg te duwen of te trekken. Door twee regelbare weerstand scharnieren te gebruiken kan met een inbussleutel de weerstand in het scharnier worden bepaald. Zo blijft het schermpje in elke positie staan. Het kapje is opklapbaar waardoor het vrij compact meegenomen kan worden.

 

Een complete set bestaat uit 4 sunroofs. Het gaat dan om één linker, twee midden en één rechter deel. Één sunroof heeft een breedte van 50 cm, een complete set is dan dus 200 cm breed.

Door met verschillende delen te werken hoeft er niet altijd een sunroof van 200 cm breed te staan. Als er een basis DJ set van 2 pioneer CDJ-2000’s en een pioneer DJM-900 nexus wordt gebruikt kan er voor gekozen worden om alleen het linker en rechter deel neer te zetten om ruimte te besparen.

 

Standaard wordt de sunroof geleverd met een Festitools naamplaatje.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs naamplaatjes te maken met uw eigen logo er op. Hiervoor hebben wij van u uw logo nodig als .ai bestand (adobe illustrator). Dit bestand kunnen wij verwerken voor de productie. Neem voor deze optie contact met ons op voor de meerprijs hiervan, deze hangt namelijk sterk af van de aantallen die er afgenomen gaan worden.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: